top of page

RETNINGSLINJER FOR INFORMASJONSKAPSLER

Velkommen til Dicte!

På Dicte verdsetter vi ditt personvern og ønsker å være transparente om hvordan vi samler inn og bruker informasjon om våre besøkende. Denne siden forklarer våre retningslinjer rundt informasjonskapsler og bruk av data.

Hva er Informasjonskapsler?
Informasjonskapsler (cookies) er små datafiler som lagres på din enhet (datamaskin, mobiltelefon, nettbrett etc.) når du besøker nettsider. De brukes til å huske dine preferanser og for å forbedre din brukeropplevelse.

Hvordan bruker vi Informasjonskapsler?

Google Analytics: Vi bruker Google Analytics for å samle inn anonymisert informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden vår. Dette inkluderer data som hvor brukere kommer fra, hvilke sider de besøker, og hvor lenge de oppholder seg på siden. Denne informasjonen hjelper oss med å forstå brukeratferd og forbedre vår nettside.
Funksjonelle Informasjonskapsler: Disse er nødvendige for at du skal kunne navigere på nettsiden og bruke dens funksjoner.


Ditt Samtykke og Valg
Ved å bruke vår nettside samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler i samsvar med denne retningslinjen. Du kan kontrollere og håndtere informasjonskapsler gjennom innstillingene i din nettleser. Merk at blokkering av visse typer informasjonskapsler kan påvirke din opplevelse av nettsiden og de tjenestene vi er i stand til å tilby.

Personvern
Vi samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon gjennom våre informasjonskapsler. For mer informasjon om hvordan vi behandler personlig informasjon, vennligst besøk vår [Personvernspolicy].

Endringer i Våre Retningslinjer
Disse retningslinjene kan endres over tid for å reflektere nye praksiser eller lovmessige krav. Vi anbefaler at du jevnlig besøker denne siden for å holde deg oppdatert.

Kontakt Oss
For spørsmål om vår bruk av informasjonskapsler eller retningslinjer, ta gjerne kontakt med oss via siri@dicte.no.

Takk for at du besøker Dicte!

bottom of page